top of page
20190409_193234.jpg

YhdistyKSEMME

Perinnemaisemayhdistyksen tärkein tavoite on edistää perinne- ja kulttuurimaisemien hoitoa. Tavoitteeseen pääsemiseksi yhdistys:

  • Harjoittaa perinne- ja kulttuurimaisemiin liittyvää tiedotus- ja julkaisutoimintaa

  • Järjestää retkiä ja seminaareja

  • Toimii yhdistyksenä esimerkkinä maatalouden ympäristötukien haussa

  • Tarjoaa koulutus- ja asiantuntija-apua viljelijöille, yhdistyksille ja muille toimijoille

TAVOITTEEMME

Perinnemaisemayhdistyksen yksi tärkeimmistä tavoitteista on maatalousyrittäjien tukeminen perinnemaisemien hoitotyössä. Monimuotoisuuden tukeminen ei ole aina vain halusta kiinni. Näemmekin tärkeänä, että hoitotyötä tuetaan myös taloudellisesti. Tämän vuoksi yhdistys osallistuu aktiivisesti myös maatalouspolitiikan kehittämiseen.

Luonnon monimuotoisuuden arvostus on kasvamassa, ja Perinnemaisemayhdistys on mukana edistämässä ympäristöystävällisempää ruoantuotantoa. Tähän perinnemaisemat liittyvät kiinteästi. Perinnemaisemien hoidon kautta saadaan monia hyötyjä: hyötyhyönteisten, kuten pölyttäjien elinympäristöjä, luonnon monimuotoisuutta, virkistyskäyttömahdollisuuksia ja ekologisempaa ruoantuotantoa.

20200829_111624.jpg

Hallituksen esittely

Yhteystiedot
unnamed.jpg

Eriika Lundström

Puheenjohtaja

Turku

Työskentelee Luonnon- ja riistanhoitosäätiön Luonnonlaidun -hankkeessa sekä yksityisyrittäjänä. Harrastaa luonnossa liikkumista ja lukemista.

Traci Birge.jpg

traci birge

Varapuheenjohtaja

Kaarina

Viljelijähaastattelut, perinnebiotoopit, tulosperusteinen ympäristökorvaus, pölyttäjäystävällinen maatila. Innostunut kotipuutarhuri.

Maria Yli-renko.jpg

Maria yli-renko

Sihteeri

Turku

Luonnonsuojelun edistämistyön parissa työskentelevä ikuinen heppatyttö, joka vapaa-aikanaan ammentaa tietoa ja ymmärrystä eläinten käyttäytymisestä.

Anni Karhunen, Tyîskentelee vesiasioiden kanssa, vapaa-aikana lîytyy puutarhasta, kasvimaa

ANNi Karhunen

Taloudenhoitaja

Turku

Työskentelee vesiasioiden kanssa, vapaa-aikana löytyy puutarhasta, kasvimaalta tai ulkoilemasta. Tärkeitä ovat perinnemaisemat, luonnon monimuotoisuus ja vesien hyvä tila. 

Jäsenet ja varajäsenet

Maija.JPG

maija mussaari

Jäsen

Turku

Maijan erikoisalana on saariston ja perinnemaisemien luontotyypit ja luonnonhoito sekä uhanalaiset lajit. Vapaa-aikanaan hän pyöräilee, kiipeilee, meloo ja seikkailee.

Eija Hagelberg.jpg

eija hagelberg

Jäsen

Salo

Salolainen Eija työskentelee BSAG:lla ja harrastaa Perinnemaisemayhdistyksessä. Vapaa-ajalla parasta ovat Kotiniityn käytännön hoitotyöt sekä niiden tuloksista nauttiminen.  

Charlotta Berlin.jpg

Charlotta berlin

Jäsen

Turku

Luontokartoittaja, työskentelee perinnebiotooppien ja lajien suojelun parissa. Viettää mielellään aikaa saaristossa perheen kanssa luonnon äärellä.

Mariko Lindgren.jpg

Mariko Lindgren

Varajäsen

Nurmes

Luonnonsuojelubiologi, työskentelee maankäytön suunnittelussa. Luomupienviljelijä, lampuri ja suomenhevoskasvattaja. Toiminimi Tmi Satuhaka kunnostaa ja hoitaa perinnebiotooppeja yhteistyöverkoston kanssa Itä-Suomessa ja tarjoaa konsulttipalveluja mm. ympäristöhallinnolle perinnebiotooppien inventointiin ja hoidon suunnitteluun. Intohimona luonnon monimuotoisuus, alkuperäisrodut ja ruokaturva.

Eeva-Liisa Korpela.jpg

Eeva-Liisa Korpela

Varajäsen

Vantaa

Eeva-Liisa eli Eevi työskentelee WWF:llä maatalouden ja perinnemaisemien parissa. Erityisen sydäntä lähellä hänellä ovat pölyttäjähyönteiset. Vapaa-ajalla Eevin voi löytää esimerkiksi patikoimasta, hevosen selästä, joogasalilta tai kulttuurielämysten parista. 

Yhdistyksen osoite:

Perinnemaisemayhdistys ry.

c/o Anni Karhunen

Pääskynlento 14 A 4

20610 Turku

 

Rekisterinumero 1852511-2

Otamme hallituksessa mielellämme vastaan hankeideoita, tietoja tapahtumista ja ideoita uusista yhteistyökuvioista eri järjestöjen ja organisaatioiden kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Yhteyttä voit ottaa alla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen hallitus@perinnemisemat.fi

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

20190812_191248.jpg

Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan yhdistyksemme toimintaan! Jäseneksi pääset maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille. Ilmoita lisäksi sivun lopussa olevalla lomakkellla yhteystietosi meille, niin saat jäsentiedotteen, jäsenlehden ja muut postit oikeaan osoitteeseen! 

Vanha jäsen: Huolehdithan muuttuneiden yhteystietojesi päivittämisestä. Voit tehdä sen oheisella yhteydenottolomakkeella.

Jäsenmaksun maksutiedot:

IBAN:   FI18 4327 1020 0453 04

Saaja:  Perinnemaisemayhdistys ry.

Viite 2024 jäsenyys: 20 24013

liity jäseneksi

Jäsenyys

Kiitos viestistäsi!

JÄSENEKSI
bottom of page